Mini A Masculí aconseguint un bitllet pel Campionat de Catalunya.

MiniAMasculiBAquest cap de setmana s’ha celebrat, a Sant Andreu de Llavaneres, les Fases Finals del Campionat de Barcelona en la categoria mini. El nostre Mini A, dirigit per Joan Ramon s’ha proclamat campió després de guanyar els encreuaments amb el Jac Sants per un clar 87-64, i al Copiservi Cornella en un dels partits més emocionants de les fases, per un ajustat 81-75.

La jornada va començar a les 9 del matí, i la son es va notar en els primers quarts de l’eliminatòria que disposaven el U.E Mataró i el Jac Sants. El resultat del primer quart ho diu tot: 4-2 pels mataronins… Però quan s’esperava una recció dels unionistes, el Jac Sants va tancar la primera meitat amb un 4t quart on el resultat va ser 8-22 pels barcelonins. En la represa el mini del Mataró va mostrar la seva millor cara i va aconseguir remuntar i posar el marcador final de 87-64.

Ja a la tarda, es va disputar possiblement, el partit més igualat de totes les fases, marcat per un intercanvi de parcials que finalment van afavorir als mataronins. Durant el partit es van poder veure joves talents que donaran molt a parlar durant els pròxims anys. Però era un partit a vida o mort, i els nervis es notaven al pavelló. Finalment la regularitat del mini A del Mataró es va acabar imposant per un ajustat 81-75 i, aconseguint així un bitllet pel Campionat de Catalunya mini, que es disputarà el cap de Setmana vinent, el 4 i el 5 de Juny a Granollers.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe