L’Infantil B femení perd el primer partit dels Campionats de Barcelona

Aquest cap de setmana l’Infantil B femení va jugar els Campionats de Barcelona a Sant Quirze. S’havia classificat en segona posició del grup 4, després d’haver perdut només contra el líder, el Draft Gramenet. Així doncs, tot un premi per un equip format per jugadores de primer any i que tota la temporada ha jugat contra equips més grans.

En el Campionat de Barcelona, l’equip de Teresa Gómez i Conrad Varela va perdre el primer partit davant del Vedruna, un equip ràpid i intens i que també s’havia classificat com a segon del seu grup. Tot i que el resultat final va ser U.E. Mataró 45 – 62 Vedruna, les nostres jugadores van estar dins del partit fins al setè quart, moment en què les de Barcelona es van escapar al marcador.
Només queda agrair a tot l’equip el gran treball que han fet aquesta temporada!
Som grocs!!!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe