El Cadet Groc subcampió dels Campionats de Barcelona A-2

CjpKZCzWEAIlFJmEl Cadet Groc va disputar aquest cap de setmana a Sabadell els Campionats de Barcelona de nivell A-2. Es va classificar com a primer del seu grup, perdent només un partit en tota la fase regular.

Dissabte a la tarda, el Cadet Groc s’enfrontaven amb el Minguella, equip que ja s’havia trobat a la fase prèvia i amb el qual havia perdut els dos partits. Un bon inici de partit semblava posar les coses de cara, però una reacció del Minguella va fer que s’arribés a un final ajustat. Les bones accions en l’últim tram de partit va permetre a les mataronines guanyar el primer partit, 58-54.

Diumenge al matí es jugaven les semifinals. El rival era el Joventut les Corts, equip que havia quedat primer del seu grup i que només havia perdut un partit. A la mitja part el marcador era favorable a les nostres, amb dos punts d’avantatge. Però quatre triples consecutius de les de Barcelona al tercer quart, 34-43, semblava sentenciar el partit. Però les mataronines no es van rendir i amb un parcial final de 16-3 es van emportar el partit, que acabaria amb el resultat de 50-46.

La final es va jugar a la tarda i va enfrontar el Cadet Groc amb el Sant Nicolau, l’equip organitzador i que jugava a la seva pista. Un parcial en contra de 0-10 va fer que durant tot el partit les grogues anessin a remolc i per darrere en el marcador. Però quan faltaven set segons per acabar el partit, un triple llunyà va posar el Cadet Groc per davant per primer cop en tota la final. Una falta molt justa va permetre empatar a les locals des de tir lliure i una falta no xiulada que hauria permès a les de groc anar a la línia de tir lliure amb el temps esgotat va fer que la final es decidís a la pròrroga. El resultat final va ser 56-51 favorable a les de Sabadell.

Recordar que el Cadet Groc, entrenat per en Conrad Varela i la Teresa Gómez, està format majoritàriament per cadets de primer any i infantils de segon any, fet que encara afegeix més mèrit als resultats aconseguits en aquesta temporada. Arribar a la final és un premi més que merescut després del treball i de l’esforç de tot l’equip.

Som grocs!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe