Rosó Buch es proclama campiona de la Copa de la Reina

roso 1L’exjugadora de la Unió Esportiva Mataró Rosó Buch es proclama campiona de la Copa de la Reina. La jugadora formada a la cantera de la Unió Esportiva Mataró, club on va jugar des de premini fins a debutar en el primer equip a Lliga Femenina 2 ha estat un puntal per al seu equip el CB Conquero. Rosó ha aportat en tots els aspectes del joc punts rebots assistències donant consistència a l’equip al llarg de tot el partit, la importància de Rosó en el triomf queda demostrada en els 37 minuts disputats, essent la segona jugadora del seu equip amb més minutatge.

Rosó Buch és exemple del que ha de ser una esportista de màxim nivell, treballadora, lluitadora, entregada i una gran persona que mai s’està d’ajudar els que l’envolten. És habitual veure-la jugant amb els més petits durant els campus d’estiu de la UEM.

Volem felicitar d’una manera molt especial a la Rosó i encoratjar-la a seguir complint els seus somnis, fent-ho ens fa sentir a tots molt orgullosos.

Moltes felicitats CAMPIONA!!!!!

roso 2

 

 


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe