Sènior femení. Nadal, temps de creure, de felicitat, de regals i temps d’esperança.

20151219_192635(0)-1Si el Nadal ens fa a tots que ens sentim més feliços, més esperançats i ens omple de regals, el sènior femení ens ha portat el Nadal.

Diumenge passat el Platges de Mataró es desplaçava al camp del líder, CBS Barça, i es presentaven un partit molt difícil, per la qualitat dels seves grans jugadores, Ariadna Lizano, Lucia Pablos, Monica Lázaro, Anna Boleda, Gianna Woods,  per l’experiència del seu entrenador, Tito Sobrín, així com per les baixes que havia patit el nostre equip.

Adrià Castejón arribava amb les seves 9 jugadores al Juan Carlos Navarro amb els deures fets, amb el rival ben estudiat. La primera sorpresa la va a  presentar l’equip de Tito que acabada d’incorporar a Clara Solé, ala-pivot de la generació del 92, jugadora de 185 cm formada a la base de la Unió Esportiva Mataró i que ha passat per Segle XXI, la Universitat de Siena College (NCAA) USA, Chemcats de Chemnitz (Alemanya), Velka Vicenza (Itàlia), CAB Madeira (Portugal) i CB Al-Qazeres (Espanya). Però com en temporades anteriors l’equip de Castejón davant les adversitats busca al seu interior i treu el millor.

El partit començava amb 7-0 en contra que va parar Adrià amb un temps mort als 80 segons de començar el partit. Des d’aquest moment es va produir un intercanvi de cistelles amb bones anotacions de Sheila Dixon i Esther Murat que permetien mantenir la distància. Però les desgràcies per Mataró augmentaven amb la lesió de Teresa Gómez, una de les jugadores més importants a Mataró i que manté alts nivells d’anotació i valoració en les últimes temporades. Acabava el primer quart amb un 21 a 13 al marcador.

En el segon quart comença a funcionar la pissarra i les de Castejón comencen a anticipar-se a les jugades de les de Tito i aconsegueix que redueixin la seva anotació. Apareixen en escena Carolina del Santo i Tania Hurtado que comencen a donar senyals que lideraran l’equip en el joc interior i l’anotació. Mataró guanya el quart per 2 punts. Al descans 35-29 per CBS Barça.

En el tercer quart el Mataró bloqueja el Barça i li fa molt difícil anotar, les defenses són molt actives, però Mataró domina el rebot tot i les grans torres que té al davant, Sandra López, que realitza un excepcional partit, porta el ritme en tot moment El marcador reflecteix un 46 a 40 en el minut 30.

Comença l’últim quart amb el marcador favorable per CBS Barça però la sensació a la grada groga era que el partit es podia guanyar. Les de Tito surten a la pista per endur-se el partit, molta intensitat defensiva, prement les línies de passada, però les de Castejón es desenvolupen amb confiança sota la direcció de Maria i Sandra. L’estratègia de Castejón funciona, i com més tard Sobrín declararia, “Mataró s’ha mantingut molt sòlid tancat al darrere per anar a pel partit en el moment just”. Des de l’inici de quart Mataró busca la cistella i la troba. En un minut ja ha recuperat el desavantatge i es posa a 1 punt, ha enllaçat un parcial d’11 a 0 en els últims minuts del tercer i primers del quart període. Les de Tito reaccionen i tornen a obrir escletxa, però les grogues no s’arronsen i despleguen un dels millors jocs de tota la temporada. Entra en joc María Cordón per anotar un triple de 8 metres que posa a Mataró, per primera vegada, per davant, 52-53, passat el minut 35 de partit.

 

Els darrers 5 minuts Mataró va dominar tots els aspectes del joc deixant a CBS Barça amb una anotació de 2 punts en aquests 5 minuts. Han brillant amb llum pròpia Carolina del Santo i Tania Hurtado que van anotar 15 punts cadascuna, valorant 25 i 15 respectivament. Piki (Sara Fernández) es va sumar a la feina sota cistella anotant 5 punts i agafant 6 rebots.

Adrià Castejón i les seves jugadores ens han portat la felicitat, el regal de la victòria a casa del líder i l’esperança d’estar entre les 5 places que ens donin opcions d’optar a competir pel Campionat de Catalunya. És Nadal.

Bon Nadal.

Som Grocs !!!

SENIOR FEMENINO. NAVIDAD, TIEMPO DE CREER, DE FELICIDAD, DE REGALOS Y TIEMPO DE ESPERANZA.
Si la Navidad nos hace a todos que nos sintamos más felices, más esperanzados y nos llena de regalos, el senior femenino nos ha traído la Navidad.
El pasado domingo el Platges de Mataró se desplazaba al campo del líder, CBS Barça, y se presentaban un partido muy difícil, por la calidad de sus grandes jugadoras, Ariadna Lizano, Lucia Pablos, Monica Lazaro, Anna Boleda, Gianna Woods, etc, por la experiencia de su entrenador, Tito Sobrin, así como por las bajas que había sufrido nuestro equipo.
Adrià Castejón llegaba con sus 9 jugadoras al Juan Carlos Navarro con los deberes hechos, con el rival bien estudiado. La primera sorpresa la presentaba el equipo de Tito que acabada de incorporar a Clara Solé, ala-pivot de la generación del 92, jugadora de 185 cm formada en la base de la Unió Esportiva Matasró y que ha pasado por Segle XXI, la Universidad de Siena College (NCAA) USA, Chemcats de Chemnitz (Alemania), Velka Vicenza (Italia), CAB Madeira (Portugal) y C.B Al-Qazeres (España). Pero como en temporadas anteriores el equipo de Castejón ante las adversidades busca en su interior y saca lo mejor.
El partido comenzaba con 7-0 en contra que paró Adrià con un tiempo muerto a los 80 segundos de empezar el partido. Desde ese momento se produjo un intercambio de canastas con buenas anotaciones de Sheila y Esther que permitirían mantener la distancia. Pero las desgracias para Mataró aumentaban con la lesión de Teresa Gómez, una de las jugadoras más importantes en Mataró y que mantiene altos niveles de anotación y valoración las últimas temporadas. Terminaba el primer cuarto con un 21 a 13 en el marcador.
En el segundo cuarto comienza a funcionar la pizarra y las de Castejón comienzan a anticiparse a las jugadas de las de Tito y consigue que reduzcan su anotación. Aparacen en escena Carolina del Santo y Tania Hurtado que empiezan a dar señales que liderarán al equipo en el juego interior y la anotación. Mataró gana el cuarto por 2 puntos. Al descanso 35-29 para CBS Barça.
En el tercer cuarto el Mataró bloquea al Barça y le hace muy difícil anotar, las defensas son muy activas, pero Mataró domina el rebote a pesar de las grandes torres que tiene en frente, Sandra López, que realiza un excepcional partido, lleva el ritmo del partido. El marcado refleja un 46 a 40 en el minuto 30.
Comienza el último cuarto con el marcador para CBS Barça pero la sensación en la grada amarilla era que el partido se podía ganar. Las de Tito salen a la pista a buscar el partido, mucha intensidad defensiva, apretando líneas de pase, pero las de Castejón se desenvuelven con confianza bajo la dirección de María y Sandra. La estrategia de Castejón funciona, y como más tarde Sobrín declararía, “Mataró se ha mantenido muy sólido cerrado atrás para ir a por el partido en el momento justo”. Desde el inicio de cuarto Mataró busca el aro y lo encuentra. En un minuto ya ha recuperado la desventaja y se pone a 1 punto, ha enlazado un parcial de 11 a 0 en los últimos minutos del tercer y primeros del cuarto. Las de Tito reaccionan y vuelven a abrir brecha, pero las amarillas no se arrugan y despliegan uno de los mejores juegos de toda la temporada. Entra en juego María Cordón para anotar un triple de 8 metros que pone a Mataró, por primera vez, por delante 52 a 53 pasado el minuto 35 de partido.
Los últimos 5 minutos Mataró dominó todos los aspectos del juego dejando a CBS Barça con una anotación de 2 puntos en esos 5 minutos. Han brillando con luz propia Carolina del Santo y Tania Hurtado que anotaron 15 puntos cada una, valorando 25 y 15 respectivamente. Piki (Sara Fernandez) se sumó al trabajo bajo aros anotando 5 puntos y cogiendo 6 rebotes.
Adrià Castejón y sus jugadoras nos han traído la felicidad, el regalo de la victoria en casa del líder y la esperanza de estar entre las 5 plazas que nos den opciones de optar a competir por el Campeonato de Catalunya. Es Navidad.
Feliz Navidad.
Som Grocs!!!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe