Noves incorporacions al Sènior A mas.

incorporacions_15_16 copiaAcabada la temporada, hem d’agrair a tots els que han portat a bon terme la trajectòria del nostre equip Sènior A mas. i que la propera temporada no estaran amb nosaltres, agraïm doncs a en Joan González, l’Òscar Jordà, David Viñas, Eric Mañés i Ibe Oji, la seva implicació envers l’equip, alhora que els hi desitgem el millor per la pròxima campanya, allà on segueixen el seu camí en aquest mon del bàsquet.

Però, com que el caminar no s’atura, aquí us presentem, de moment, les noves cares de la temporada que ve, a la banqueta hi tindrem un retrobat i estimat conegut, que ja havia estat entre nosaltres en equips de formació, en quatre temporades a primers del 2000, en Marc Guillem, que torna després d’un perible per diferents clubs de nivell, com el C.B. Santfeliuenc o la U.E. Sant Cugat, l’ajudarà en Dante González, entrenador de Copa Catalunya femenina del C.P. el Roser, i com a jugadors s’incorporen “Ike” Guallar, provinent del C.B. Prat de Leb Or, jugador jove de gran envergadura amb 208 cm. d’alçada ocupa la posició d’ala/pivot.

Jordi Costa, germà d’en Xavi, qui fora base del nostre Sènior en l’època de J.M. Margall d’entrenador, en Jordi com el seu germà, ocupa la posició de base i ve de la lliga EBA on jugava amb el JAC Sants.

I per tancar, momentàniament, aquest capítol d’altes, donem la benvinguda a un altre jove conegut de la casa, doncs varem tenir el goig de formar-lo com a jugador en la seva etapa de Cadet i Júnior, a en Santi Serratacó, que la temporada passada es va consolidar com un valor en alça en la categoria, jugant amb el C.B. Granollers en la posició d’aler i escorta, sent l’ànima d’aquest equip. Tots ells acompanyats pels jugadors de la casa, Ignasi Ariño, David Romero, Marc Coll, Rafa Prats, Ferran Tardio, Sergi Ventura, més les aportacions dels jugadors del sènior B, composaran la primera plantilla de l’Entitat.

En breu també es donarà a conèixer el nom del nou patrocinador del Sènior A mas.

A tots agrair-los l’aposta que han fet pel bàsquet de la UEM, que de ven segur ens depararan grans tardes de bon bàsquet al Palau.

Gaudiu del Estiu, que en un no res ja hi tornem a ser-hi.

Es retrobem tots per finals d’agost en una nova i excitant pre-temporada.

Som Grocs !!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe