PREMINI C FEMENÍ: SUPERANT REPTES

IMG-20150425-WA0011UEM- AESE

Són les 15.30 h del dissabte 25 d’ abril, les nenes ja están escalfant amb la mateixa il•lusió que li posen tant als entrenaments com als partits, les grades de mica en mica començen a omplir- se , està a punt de començar i crec que aquest equip cada setmana té més seguidors…

Les 16 h…. tiro de sortida, començen tranquil- les com estudiant al contrincant. Comença la lluita en un principi molt equilibrada, això ens fa pensar que aquesta setmana potser continua la sort… encara que veiem el transcurs del partit ja no és tant important el resultat final, si no poder gaudir de l’ evolució tant gran de les nostres petites- grans esportistes, on ho donen tot , fent equip, corrent i donant a la grada (que està espectant) una lliçó de lluita personal, quin espectacle…… he estat tot el partit emocionada, de veure com aquesta vegada s’ han lluït totes les jugadores sense excepció i això m’ ha fet pensar que aquest valor el treuen de la seguretat i la confiança q están agafant en l’ equip, la complicitat i el recolzament de les components de l’ equip i això les ajuda  a perdre les pors…

En acabar el partit el resultat crec que no fa justicia a l’ espectacle que ens ha ofer el nostre equip, però de tot s’ apren i elles ho están fent i molt ràpid!

Conto els dies que falten pel próxim partit d’ aquest esport que era desconegut per mi i l’ estic coneixent ara i comprovant q m’ apasiona!

Gràcies noies, amunt Mataró.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe