Premini C Femení. Justicia esportiva

IMG-20150418-WA0031No seriem sincers si no reconeixessim que tots perseguiem viure un partit com el de dissabte al matí al Pabello de la UEM.

Moltes setmanes posant ènfasi en el creixement esportiu d’aquest equip que al final no es veia recompensat en el marcador final. Doncs aquesta vegada la historia va anar de diferent manera; tots estavem confiats que obtindriem un bon resultat, pero ni de lluny els guarismes que lluien al marcador final (72-2). Va ser un partit fantastic, plè de força, plè de tots aquests valors que tant hem lloat en les jugadores del nostre Pre-mini C.

I sí, vam guanyar, i de molt!! La truita es va girar respecte als anteriors caps de setmana i aquesta vegada es va demostrar que amb més rodatge altre història hauriem explicat en les nostres cròniques.

Però permeteu a aquest cronista ser consequent amb tot el que hem après durant aquests mesos. Permeteu-me fer JUSTÍCIA, aquesta que tant hem demanat per les nostres noies… I es que aquest dissabte ens vàrem enfrontar a un GRAN EQUIP!! Un grup de noies que tot i començar habitualment els partits havent perdut (per falta del número mínim de jugadores), s’esforcen per aconseguir el seu objectiu. Corren, lluiten i no abaixen els braços mai!!. De vegades el seu triomf radica en aconseguir fer un bàsket, com aquest darrer partit. I tornen a matinar, si cal, cada cap de setmana per donar allò que tenen, sigui molt o sigui poc.

Sabeu? Em recorden a algú… a vosaltres no? Es per això que avui he decidit, com cada setmana, tractar de fer JUSTICIA ESPORTIVA, i dir: Gracies Sant Gervasi!! Moltes Gracies i Bon Viatge!!  Ha estat un honor competir amb vosaltres. Ànims!! Esperem retrobar-nos i si en el futur el resultat dictamina quelcom diferent al dia d’avui, us felicitarem i sempre reconeixerem que era de justícia. És el que ens han ensenyat.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe