Premini C Femení: Canovelles (quasi) Interruptus

IMG-20150411-WA0007Partit jugat el dissabte 11 de Març a la pista del Canovelles a les 12:30, un matí radiant per veure un gran partit.

He de confessar que m’he perdut els últims partits, però m’he emocionat llegint com les jugadores del Premini C de Mataró han escrit capítols d’una gran novel·la i he gaudit com mai quan s’han convertit en estrelles de Rock, però avui han vingut a jugar a bàsquet, però no només a bàsquet sinó bàsquet en majúscules BÀSQUET sense concessions, bàsquet que ens emociona, bàsquet que ens fa gaudir, bàsquet que ens fa patir, bàsquet que ens fa treure les nostres passions (no totes bones i avui hem viscut l’exemple que gairebé atura el partit), bàsquet que les ensenya disciplina, bàsquet que les fa jugadores d’equip, bàsquet que les fa aprendre a ser solidàries, bàsquet que les fa ser millors individualment, bàsquet per ser millors colectivament, bàsquet que les fa millors persones….

Pel que fa al partit, m’ho he passat molt be, val la pena només pel fet de veure com s’esforcen cada vegada més, com lluiten i com ho donen tot, com disfruten, i sobre tot, com accepten que les altres han sigut millors sense més, sense culpables i sense donar-li mes importància de la que te, han jugat un gran partit i s’ho ham passat molt be.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe