Mini A Femení a casa davant CE Sant Nicolau

???????????U.E. MATARO 43

CE SANT NICOLAU 33

 

Importantíssim partit el que tenien que disputar les nenes del Mini A,contra el sempre incòmode equip del Sant Nicolau de Sabadell, de cara a reafirmar el liderat i alhora augmentar l’avantatge amb les vallesanes que només havien perdut 2 partits a la lliga (un més que les mataronines).

 

Aquesta vegada, però, les mataronines no van sortir com de costum, perdien moltes pilotes i es notaven inefectives en totes les jugades d’atac que intentaven.

No van saber contrarestar la intensitat de l’equip rival i només gràcies al encert des de la línia de tirs lliures es va poder arribar a la mitja part del partit amb un marcador desfavorable de 17-20.

 

A la segona part s’esperava que les mataronines despertessin d’una vegada i comencessin a desplegar el basquet que habitualment realitzen, però la millora va ser mínima i només el desencert de les visitants van seguir mantenint a les pupiles de Teresa i Conrad en el partit.

 

Fins al sisè i setè quart, no es va notar un millora en el joc de les del maresme que, poc a poc, van imposar el seu joc gràcies a una ràpida circulació de la pilota i a un encert molt més alt en els llançaments a cistella.

 

Finalment el marcador va reflectir un 43-33 favorable a les mataronines que, tot i ser un bon resultat si mirem la classificació, no ens ha de fer oblidar que van trigar sis quarts a jugar com saben i que no es pot donar mai un partit per guanyat abans de jugar-lo.

 

Queden cada vegada menys partits per assolir l’espera’t i merescut campionat i no es pot baixar la guàrdia en cap dels tres partits que resten.

 

SOM GROCS!!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe