Junior B Femení al Torneig de Vic

???????????

El junior va començar el seu cuadrangular enfrentant-se al Femení Osona (organitzador i finalment campió del torneig), durant els tres primer quarts va regnar la igualtat al marcador practicant els dos equip un bàsquet molt ofensiu. A l’ últim quart una major profunditat de banqueta de l’ equip osonenc els hi va permetre tenir les cames més fresques per encarar els minuts finals i endur-se la victoria.

El darrer partit del dia contra el Femení Osona 98 es va resoltre als instants finals. L’ equip va ser capaç de resoldre els problemes defensius patits contra el Sanga i de la ma d’ una inspirada Carla Talavera i una defensa coral molt ben organitzada que impedia que l’ equip local treiés profit del bloqueig directe ens va permetre sentenciar el matx i acabar el dia amb bones sensacions. El segon partit ens emparellava contra el Sanga de Milà, van ser quarant minuts on no vam trovar el nostre joc a la pista i va ser un partit de parcials tant a favor com en contra.  Als minuts finals un tall a la parpella de Jimena Cini (res greu afortunadament) ens va desconcentrar una mica i el Sanga de manera merescuda ens va endur la victoria.

El diumenge una altra vegada contra el Femení Osona 98 per decidir tercer i quart lloc.. La derrota final per dos punts explica perfectament com va ser de disputat el partit. En un final a cara o creu l’ equip va disposar de pilota per guanyar o forçar la pròrroga, però en aquelles coses que té el bàsquet, no va voler entrar-hi.

Vull aprofitar per agraïr l’ ajut de les infantils que vam pujar amb el junior i també a la gran imatge oferta per l’ equip que es va saber adaptar a unes circumstàncies diícils i va acabar completant un gran torneig.  La propera setmana juguen a casa a les 19:00 hores contra el Torelló i estic convençut que si hi van veuran un gran partit.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe