El Infantil A Femení al Torneig de Vic

L’ equip infantil de la U.E Mataró (participant a categoría cadet) va començar el dijous  amb una sòlida victoria davant el Sanga de Milà. Va ser una partit molt treballat i fins a mitjans del tercer quart no ens vam escapar a l’ electrònic. Va ser una experiència molt positiva enfrentar-nos a un a un equip que representa l’ essència del bàsquet italià amb una defensa molt forta i on no concedeixen mai un tir fàcil.

Gràcies a la victoria del matí vam participar , a la tarda,  a les semifinals contra el Bàsquet Sedis . La renda agafada a la mitja part de dotze punts va anar minvant fins a cinc punts a falta de tres minuts per acabar el partit. Va ser en aquell moment on l’ equp va treure carácter i enllaçant tres bones defenses tota la pista vam poder sentenciar un partit molt més dur del que es marcador reflecteix.

L’ última parada ens enfrontava contra el Bruins de Madrid. Un equip molt poderós físicament que ens ofegava amb una defensa zonal molt treballada. El partit va començar amb alternatives al marcador, però , la seva superioritat física ens obligava a cometre moltes faltes que a final del partit ens van pasar factura. A la segona part el Brains va premer l’ accelerador i uns minuts de males seleccions de tir els hi van donar una renda que al final no vam poder eixugar.

Com a conclusió, i primer de tot, felicitar a l’ organització del torneig  per aquest magnífic cap de setmana i la seva aposta pel bàsquet de formació femení i també, com no pot ser d’ una altra manera, felicitar al Brains pel seu excel.lent torneig i merescuda victoria final.  Ara toca torna a pensar a pensar en la lliga regular que de ben segur el nostre infantil ens donarà moltes alegries.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe