Premini c Femení: “Marcant el ritme”

IMG-20150322-WA0015Diumenge 22 de març, 16.00. L’hora perfecte per fer la migdiada, pero a La Gabia, camp de la UEM, estavem convocats uns quants escollits per a assistir a un gran concert.

L’entitat del rival feia pensar alguna cosa semblant a una gran actuació de musica clàssica. Un Pineda de Mar nombrós  (12 jugadores), divers (algunes tecniques, d’altres de gran alçada, incloent alguna amb detalls de virtuosisme..) venien disposades a interpretar una altre gran simfonia.

Pero s’aixecà el teló i els acords que es van començar a sentir, desde el centre de la pista,  sonaven molt mes a guitarra electrica, bateria,  baix… i no era una orquesta qui semblava dur el ritme i la iniciativa d’allò si no una banda de Rock. Una “BANDA” vestida de groc i lila, per a la ocasió.

Com a les grans actuacions un inici trepidant, ple de ritme, passant per sobre del rival i no deixant-los fer la seva musica. Durant la part central del match, tot i la lluita, l’esforç, la garra i cada vegada mes detalls fruit de l’assaig i l’entrenament, el Pineda va anar afinant els instruments i decantà el resultat al seu favor.

I creureu que tot s’acaba aixi…. amb violins, pianos, trompetes…

Doncs NO!!!, esteu molt equivocats. Un bon rocker sap que la millor cançó arriba al final i això es el que va passar. Un bis “apoteòsic”, un vuitè temps “SENSACIONAL!!! (10-0 de parcial) per deixar clar que hi ha molta i molt bona musica als dits d’aquesta “BANDA” que ens omple d’orgull cada cap de setmana.

De totes maneres aquesta ultima cançò no va ser suficient. El marcador ? 27-45 crec… dic crec perque no estic segur del tot. Jo estava entre el public i, com tots, només pensava en cridar “OTRA, OTRA, OTRA…”. Però em quedava clar que per avui aquesta era la última, perque els ulls de totes elles transmetien el mateix missatge. Un missatge que tantes i tantes  vegades he sentit dir als millors rockers al final d’un gran concert:

OH YEAH!!!!

Magalí Serra


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe