Mas de Sant Lleí CBVV Negre 32-75 Mini A Femení

Mini A Femení

Mini A Femení

 

El dissabte passat, les noies del Mini A, iniciaven la segona volta de la competició a la pista del Mas de Sant Lleí  (Vilanova del Vallès), amb l’objectiu de guanyar i mantenir així la primera posició a la classificació.

 

Les mataronines van sortir molt concentrades  des del salt inicial i gràcies a un joc molt efectiu, van aconseguir una molt treballada avantatge de 21 punts en tant sols dos quarts. (1-22)

 

Tot feia pensar que el partit quedaria decidit abans de finalitzar la primera part però, les nenes dirigides per en Conrad, es van relaxar i pel contrari les vallesanes van començar a ser més efectives en el seu joc.

 

Aquesta relaxació i el poc encert rebotejador, van fer que els avantatges en els parcials fossin cada vegada més curts i fins hi tot que en dos fossin superades per les jugadores locals (5-4, 5-4).

 

En Conrad va haver de demanar temps mort per tal de fer reaccionar a les seves jugadores, que per moments, semblava haver-se oblidat de jugar com ens tenen acostumades aquest any.

 

Fins l’últim quart no es va tornar a veure jugar a les mataronines com ho havien fet a l’inici del match.

 

Una nova victòria que, a més de sumar dos punts, ha de fer veure a les jugadores que els partits s’han de jugar amb la mateixa intensitat durant els 48 minuts, sobretot en els propers partits, on els rivals segur que els ho posaran molt més difícil i on les nostres jugadores, es jugaran les seves opcions de guanyar la lliga.

 

Felicitats Noies!!!!

Jordi Pages


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe