C.B. Lliçà de Vall vs Mini B Femení

IMG-20150307-WA0003Dissabte, 7 de març de 2015

Llicà de Vall, 8:30h, 4ºC. És a dir, el fred ens donava la benvinguda. C.B. Lliçà de Vall vs U.E. Mataró B.

Ens hem trobat un equip amb 8 jugadores, com el nostre. I un àrbitre que anava per feina. Hem començat pocs minuts abans de les 9h i les locals estaven ben despertes. Anava tot molt ràpid. El primer parcial ha sigut esfereïdor, 17-2.

No fallaven pràcticament cap tir i a les nostres no els hi  entrava res… 2n parcial, 8-2. Estaven defensant milllor, però les lliçanenques feien pressió per tota la pista. Amb la por de no fer faltes, anaven avançant. Ambdós equips tenien tantes ganes de jugar, que en algunes ocasions no s’esperaven a que l’àrbitre els hi donés pas.

Els tirs de les nostres jugadores continuaven sense fer cistella, les entrades tampoc… Les locals es mostraven clarament superiors.

En el tercer parcial la puntuació ha estat 5-10. Ha sigut una de les tres parts on les mataronines han guanyat a les contràries. Malgrat això, els hi faltava garra i una mica més de sort per optar a la victòria.

Els parcials següents han puntuat 9-4, 5-8 i 8-4.

Han sigut pocs punts perquè la defensa era molt forta per part de totes les jugadores, locals i visitants. Les mataronines ja feia estona que s’havien despertat i en el setè parcial ha tingut lloc la gran remuntada. Han fet 19 punts. Les blanciblaves només 2. Hem gaudit de jugades molt ràpides, han provat coses noves, s’han arriscat… Ho hem celebrat. Les nostres jugadores començaven a creure’s que podien donarli la volta…

 

Fins aquí, un gran partit de l’U.E. Mataró B, demostrant que s’ha de lluitar fins el final. Ha estat molt emocionant pel públic allà present. El Mataró aconseguia escurçar la diferència fins a 5 punts, quan havien arribat a perdre de més de 20.

Les jugadores s’anaven carregant de faltes. Les ganes de guanyar les feia jugar dur i, a més, l’àrbitre era molt exigent en aquest sentit. El darrer parcial ha sigut de 5-0 i el resultat final 59-49.

Crec que les nostres jugadores han lluitat molt i han fet una remuntada espectacular. És veritat que ha guanyat el C.B. Lliçà de Vall, però cal felicitar el Mataró per aquesta força i pel compromís que demostren.

Dolors Fernández


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe