Vibrant victoria del Mini B Femení davant CB Cardedeu

image1 (3)Aquest dissabte pel matí van jugar les noies del Mini B al Palau contra el Cardedeu. Va ser un partit molt igualat en el que les noies van lluitar molt per aconseguir un merescut 37-34. El primer quart va ser un festival de cistelles de les nostres nenes, que fent jugades d’equip han acabat 11-2. Durant el segon quart, l’intensitat de defensa de les de Cardedeu ha desconcertat les noies del Mataró que no han aconseguit encistellar, perdent part de l’avantatge de que s’havia aconseguit durant el primer quart amb un parcial de 0-5.

Els quatre primers minuts del tercer quart han sigut com el principi del partit però en l’últim minut, les noies de Cardedeu han intensificat tant la defensa con l’atac quedant 6-4. El quart quart ha sigut una rèplica del segon, i el Mataró ha perdut una altre vegada part de l’avantatge que portava amb un resultat de 0-4.

El 2-6 del cinquè quart ha deixat en manifest la falta d’una defensa intensa de les nostres jugadores i una obsessió per tirar de triple per tal de no enfrontar-se a la defensa contraria sota de la cistella. Al sisè quart les noies han millorat tant en defensa con en atac i han aconseguit remuntar el partit amb un parcial de 5-0.

El 5-4 del penúltim quart ha estat el resultat d’un parcial idèntic al tercer; quatre primers minuts de bon joc i un minut de despistada en els que les contràries han anotat els 4 punts. L’últim quart, amb la pressió del resultat final, ha fet que les de Cardedeu intensifiquessin tant la defensa que entressin en bonus. Tot i això les mataronines han lluitat molt i han aconseguit un 8-9, que és un molt bon resultat per a un quart tant intens com el que s’ha viscut al Palau

 

Marina Subirats


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe