Premini B Femení – A.B. Premià 41-34 (1-3-2015)

IMG-20150301-WA0006A les 8h emergia un diumenge gris a Mataró amb aspecte trist i plujós.

Els pares amb evidents signes de son anaven arribant al pavelló. Aixecar-se un Diumenge a les 7am no té nom!

Els esperava la glòria i ells sens saber-ho…

Xiulet inicial, pressionem els punys, sospirem fort i demanem a la verge de Montserrat un bon partit…

El primer quart arranca amb una igualtat màxima. El Premià dotat amb dues torres bessones de magistral alçada feien molt mal al rebot. Malgrat tot la rapidesa i astúcia de les petites maresmenques naturalitzaven l’evident manca de centímetres.
El primer quart acaba en un ajustat empat a 6.

El segon quart més del mateix, una intensitat bestial de les nostres i un poderós rebot de les premianenques. Final ajustat també 12-10.

El tercer quart el Mataró força una marxa més i el Premià sols pot veure com les nostres petites guerreres els guanyen cada cop al contraatac. Petites però de cor fort, lluitadores fins a l’extenuació fan gaudir d’allò més llurs progenitors. Necessitem més pitets !!!  El quart acaba en un fabulós 13-0 i agafem una renta de 15 punts (25-10)

El quart quart, valgui la redundància, el Premià ha après la lliçó i augmenta l’intensitat fens valer el seu poderós físic. Ens guanyen 2 a 12. Malgrat tot el partit encara és nostre per 5 punts (27-22)

El cinquè quart els dos equips surten molt defensius. Molta lluita sota els anells. Els dos equips fan un gran desgast energètic per evitar cistelles fàcils del contrari. Acaba el temps en un ajustat empat a 2. Continuem guanyant de 5 (29-24)

El sisè quart més del mateix. Lluita i més lluita. Les nostres princeses han d’esprémer-se a fons per contrarestar l’evident desavantatge físic. 2-4 (31-28). S, ha de dir que des de la grada els pares han estat avui sublims amb una actitud super positiva i animant com mai.

El setè quart calcat al cinquè i sisè. Marcador molt curt i nosaltres a viure de renta!! El partit denota que tindrà un final no apte per a cardíacs. Marcador 4 – 4 (35-32)

Últim quart. Aquí surt el coratge que sempre tenen les nostres petites princeses. El que vàrem veure desde el primer partit i que mai les ha abandonat. Allò que no s’ensenya en cap escola. Allò que ens fa guspirejar les ninetes. Amb una entrega sense fi i un ritme de joc i pressió altíssima augmenten l’avantatge fent el delit dels pares. Les jugadores del Premià sols veuen petits éssers pul·lulant per tot arreu a una velocitat fora del seu abast. El magistral i competit partit acaba en un ajustat 41-34.

Com a pare i a títol personal sols puc dir que em sento molt orgullós de l’equip i la seva entrega i dies com avui fan esborrar tota una tensa setmana laboral dibuixant en la cara un formidable somrís.

Força Mataró!!!!

Jordi Padrosa


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe