ESCOLA JOVIAT 50 MINI A FEMENÍ 68

IMG_20150227_132556El passat dissabte les noies del Mini A es van desplaçar a la localitat de Manresa per jugar contra l’Escola JOVIAT a la quarta jornada de la fase Regular de la lliga.

 

Una mica abans del previst, es va iniciar el match en el qual, no només estaven en joc els dos punts, sinó que les noies dirigides per la Teresa i en Conrad tenien la possibilitat de col·locar-se al capdavant de la classificació.

 

En el primer quart les manresanes van assolir una petita diferència de tres punts (10-7) que les mataronines es van encarregar de eixugar en els dos següents quarts, on gràcies a una forta defensa i un alt encert sobretot en els llançaments de tres punts, es van distanciar  de 13 punts en el marcador.

 

En l’últim quart de la primera part i el primer de la segona les diferències es van mantenir. Cal destacar el cinquè parcial, on els dos equips van desplegar gran nivell de joc i sobretot un gran encert anotador (14 – 14).

 

L’equip del JOVIAT es va arribar a posar a deu punts, però quan semblava que la victòria es podia complicar per les mataronines, aquestes van tornar a desplegar el basquet amb el que aquest any ens han fet gaudir i finalment van guanyat el partit de divuit punts de diferència. (50-68).

 

Gran victòria,bon joc i lideratge del grup…no ens hem de confiar i continuar millorant partit a partit per assolir tot el que aquestes campiones es mereixen.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe