Primera victòria del Pre-mini C F+emení.

IMG-20150208-WA0007El diumenge dia 8 de febrer per fi va arribar la primera victòria del Pre-mini C femení.

Es va poder comprobar que quan el rival és del mateix nivell que nosaltres, llavors l’equip hi té molt a dir i respon. El partit va començar bastant igualat els dos primers quarts, però va ser a partir del tercer quart quan el Pre-mini C del Mataró va començar a fer-se amo del joc i va portar la batuta del partit.

En aquest partit es va poder veure com l’evolució i l’aprenentatge de les nenes segueix el seu curs, totes i cada una han fet un salt espectacular en tots els aspectes. Ja sel’s pot veure com la tècnica la van assolint, els conceptes els van adquirint i l’esperit de competició ja comença aflorar. En definitiva, un partit on les nenes van disfrutar, se les va poder veure com el seu aprenentatge va agafant cos i amb un premi final com va ser poder guanyar el partit.

Al final veure les nenes agafades en rotllana saltant i celebrant la victòria va ser una imatge molt gratificant, que va permetre veure com a part de jugar i competir el que s’està generant és un ambient d’unió i amistat entre elles.

Som grocs!!!

 


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe