Bon treball del Mini B Femení a La Garriga

image1Aquest diumenge les noies del Mini B van visitar La Garriga per disputar la 4a jornada de la lliga en un partit molt igualat tal i com reflecteix el resultat 28-26 amb alguns moments de molta emoció.

La intensitat de joc amb la que van començar les mataronines feia que es veiés un millor inici que el partit de la jornada anterior i prometia també un resultat millor també tot i que la primera part finalitzava amb 2-2.

La segona part ha continuat amb molts moments en què les mataronines estaven sota l’aro contrari sense aconseguir punts. Però alguna falta comesa han desembocat en infructuosos tirs lliures de les contràries. I del rebot del darrer tir lliure les nostres noies han inaugurat el marcador d’aquesta part amb el triple que ha fet finalitzar aquesta part amb un 0-3.

L’11-0 de la tercera part reflecteix la reacció de les noies de La Garriga i la manca d’una defensa ben plantejada de la nostres jugadores que han permès que les contràries arribessin còmodament al nostre aro.

Però també les nostres han plantat cara al resultat advers. Els dos tirs lliures de les contràries amb els que es començava la quarta part no han entrat. I passats gairebé 3 minuts sense que cap equip marqués, les del Mataró han fet tres cistelles en els tres minuts restants més un tir lliure que ha fet pujar al marcador el 0-7.

A l’inici de la cinquena part l’avantatge de les contràries era tan sols d’un punt i ha semblat que els crits d’ànim de les companyes de la banqueta han fet que les nostres inauguressin marcador. El joc però, ha continuat ben igualat i ha finalitzat amb un 4-6.

Durant la sisena part, el joc de les nostres ha estat poc efectiu. Les noies de La Garriga, a pesar de passar molts minuts sota la nostra cistella només han fet 2-0. Però a les del Mataró ens han expulsat una jugadora per acumulació de personals.

El 9-4 de la setena part ha estat conseqüència del joc poc col·laboratiu de les mataronines que no s’acaben de socórrer entre elles per tal d’aconseguir més efectivitat defensiva especialment. Però el partit anava guanyant intensitat, com acostuma a passar en els darrers minuts de joc de les nostres i la vuitena ha finalitzat amb 0-4 que ha deixat el marcador final amb l’escassa diferència de 28-26.

Sembla que les nostres noies van veient que els surt a compte jugar col·laborativament i a mida que ho posen en pràctica les veurem millorar les properes jornades.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe