El Mini B Femení va rebre al Palau a L’Escola Sant Gervasi

unnamedMini B 38- Escola Sant Gervasi3 53 

Dissabte el Mini B de marina Subirats va rebre al Palau a L’Escola Sant Gervasi 3 per disputar la 3a jornada de la Lliga. Va resultar el partit més irregular jugat per les nostres noies des que van començar la temporada.

Els dos primers parcials amb un resultat de 0-12 i 0-10 vam veure a les nostres noies totalment fora del partit deixant que el contrari fes el seu joc a gust.

Al tercer parcial van començar a reaccionar en defensa acabant amb un resultat de 0-4. Això les va centrar en el partit guanyant intensitat en defensa i atac, aconseguint empatar el quart parcial 5-5.

El cinquè parcial les nostres anaven accelerades i els nervis les van trair amb males passades i perdues de pilota acabant 4-8. El sisè temps les noies van tornar a jugar concentrades demostrant que també saben fer jugades en equip guanyant 8-6.

El sete parcial van perdre intensitat en atac amb un resultat de 0-4.

L’últim parcial les nostres van sortit a donar-ho tot plantant cara al contrari sense deixar-lo jugar, sorprenent a tothom amb un resultat de 21-4. Veien l’esforç de últim parcial només quedar felicitar la reacció del equip i de la banqueta, i animar-les a continuar jugant i aprenent, ja que si es concentren i juguen en equip, poden plantar cara a qualsevol contrari.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe