Mini A Femení vs CBS Barça

U.E.M -43     BARÇA-73

Començaré  aquesta petita crònica amb la frase que vaig escoltar un dia i crec que es ben veritat per aquest esport. “ Se puede dejar de correr durante unos minutos, lo que no puedes hacer es dejar de pensar”

El pasat dissabte al matí el Mini A de la UEM ha jugat contra el Barça CBS segon a la classificació darrera del Sant Adrià.

Avui el Barça CBS visita el Josep Mora, el partit era difícil però s’havia d’intentar, potser hem sortit amb por, potser hem fallat molts tir lliures, potser era el Barça……. Però les nostres jugadores mai han baixat els braços i no han parat de lluitar i d’intentar fer-ho lo millor possible dintre de les nostres possibilitats, veient la diferencia física d’un equip a un altre. Cal seguir entrenant, cal seguir lluitant i sobretot i molt important es ser un equip.

Desprès d’un primer parcial favorable al Barça 4-14 vam saber reaccionar i el segon parcial va ser d’empat a 10, al tercer parcial gracies a una bona defensar del barça se’l van emportar 0-7, al quart vam reaccionar i el barem guanyar 5-2.

Comencen la segon part una mica dormides i perden 2-12, el sisè parcial acaba amb el resultat 5-13, vam treure forces i vam fer el setè parcial 8-10  l’últim vam demostrar que no ens rendim mai i el vam guanyar 9-5.

Encara queda molta temporada i de ben segur ens faran disfrutar molt i molt d’aquest gran esport que es el basquet. Per cert donar les gracies las entrenadors de la UEM per fer que el basquet de formació sigui com el seu propi nom indica, per formar, tant a jugadores com a persones, cosa que per desgracia n’hi ha entrenadors que no ho entenen, prefereixen guanyar avanç que formar.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe