Mini A Femení, gran defensa davant FSA

2014-10-24 17.38.43UE MATARO – 21 CB SANT ADRIÀ – 63

Aquesta setmana les noies del Mini A  es van enfrontar al Femení  Sant Adrià, un dels equips més potents de la categoria i clar candidat a quedar primer de grup. Tot i això, les nostres no van sortir a la pista acomplexades i van realitzar uns primers parcials de gran bàsquet. Amb una forta defensa i un percentatge molt alt d’encert en el tir,  van posar les coses molt més difícils del que potser s’esperaven les “liles” . Després dels dos primers parcials les coses estaven bastant igualades.(9-14).

En el tercer i quart parcial les diferències ja van ser superiors tot i que encara no eren significatives ( 2-8). Les mataronines seguien plantant cara en cada jugada davant del potencial de joc i físic de les nenes del Sant Adrià. A la fi de la primera part el resultat era de ( 13-30), i la imatge i entrega donada per les nostres era molt bona.

Al primer parcial de la segona part les coses van canviar. Com sol passar en partits d’aquesta exigència física, les nenes van baixar una mica la intensitat i això ho van aprofitar l’equip de Sant Adrià. A base de la recuperació de pilotes i del seu potencial sota la cistella, es van començar a  escapar en el marcador i tot i el temps mort demanat per l’entrenador del Mataró per tal d’aturar a les “liles” el resultat del parcial va ser de (0-13).

Qualsevol altre equip hagués baixat els braços davant un adversari tant superior, però les nostres, encoratjades des de la banda per l’equip tècnic,  van seguir lluitant la resta de parcials (4-5), (4-11) i (0-3), amb gran dignitat fins el xiulet final. Cal destacar, per damunt de tot, el treball defensiu de l’equip, que va evitar que les “liles” tanquessin marcador i que s’emportessin del Josep Mora el tanteig més baix aconseguit fins ara.

PlAquestes noies treballen com equip, i cada cop la distància amb altres equips, formats per grans talents individuals, com Sant Adrià, Barça, Penya… és més curta. Així ens ho demostren cada cap de setmana les nenes del Mini A, que tot i no ser les més altes ni les més fortes…cada dia són més grans.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe