Les noies del Mini A de la UEM posen la por al cos al Barça CBS

mini a vs barçaBarça CBS – 72            Mini A  UEM – 57

Dissabte passat el Mini A es va desplaçar a Sant Feliu per jugar el segon partit de lliga. El partit va començar amb les nostres noies una mica impressionades pels colors de la samarreta de l’equip contrari. Amb un primer parcial favorable al Barça per 15-7, les nostres van deixar de banda els nervis del principi i van començar a plantar cara a les noies del Barça, jugant de tu a tu i sense cap mena de por. Tot i així el segon parcial es va perdre per 9-4. Va començar el tercer període i aquí ja van començar les nostres guerreres a plantar-se a la pista i a ensenyar a l’equip contrari que el Mini A femení de la UEM també sap jugar a bàsquet. Aquest període va acabar amb 7-7 i el quart es va perdre 11-6. Però a partir d’aquí va ser quan les nostres jugadores van començar la reacció amb una defensa molt més intensa i ràpids contraatacs que les jugadores i entrenadors del Barça no sabien com aturar. Aquest període va acabar 2-13 i ens vam posar només a 7 punts. El sisè parcial va acabar amb 9-9 al marcador i van començar els nervis del bàndol culer, amb una tècnica a l’entrenador del Barça. Al setè parcial les nostres jugadores continuaven movent la pilota i les del Barça darrera  les nostres, acabant el parcial novament amb un empat 7-7. Va començar l’últim parcial amb molts nervis a la pista, a les grades i a les banquetes. L’equip contrari continuava dient que fèiem zona fins que l’àrbitre els hi va fer cas, potser influenciat o no pels colors de la samarreta, i va aturar el partir per parlar amb els nostres entrenadors, cosa que va beneficiar a l’equip contrari que van guanyar el parcial 12-4. En definitiva un partit molt complert de les nostres jugadores i cos tècnic. Propera parada Sant Adrià. “Lo difícil se consigue, lo imposible se intenta”.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe