Orgullosos del nostre Júnior Masculí

10632630_755464314495231_1006873951868431479_n
Compromís, capacitat de sacrifici, amor al bàsquet … és el que han demostrat els jugadors de Jordi Ventura. Amb un equip nou, ple de jugadors de primer any, quan tots gaudíem de les nostres vacances a la platja, a la muntanya o visitant ciutats, el nostre Júnior Masculí començava a entrenar els primers dies d’agost. Amb un treball preparatori impressionant, Jordi i els seus ajudants (Verdura, Prados i Vazquez) i els seus onze jugadors ho donaven tot per intentar aconseguir una cosa molt molt difícil. Quatre places per vint equips. Els nostres en un grup molt complicat. Quatre partits en 4 dies. El sorteig se’ns posava en contra nostre designándonos com a únic equip que començava a jugar el primer dia i no descansava cap.
Quanta pressió i quanta responsabilitat sobre els nostres joves de 15, 16 i 17 anys. No hi havia marge a tenir un mal dia, a fallar, a equivocar-se. Perdre un dia et deixava gairebé fora. I amb tots aquests condicionants i dificultats nostres nois gairebé ho aconsegueixen. Què dura és aquesta competició. Els nostres nois han aconseguit 3 victòries clares (Montgat, SESE i Vic) i en el partit clau, que determinava si la plaça de preferent s’anava a Sant Cugat o la portaven a Mataró, després d’un final èpic, forçaven la pròrroga. Totes les hores d’entrenament, de sacrifici, de competició es condensaven en 5 minuts de pròrroga que et donava la plaça o te la treia. Això és un esport de competició, un joc on en ocasions la pilota passa per l’aro i altres no. Les nostres boles no van entrar i vam perdre el partit.
Es va perdre el partit però hem guanyat un grup de jugadors molt treballadors, amb molta il·lusió, amb molta projecció que seguiran esforçant dia a dia i que amb l’ajuda de Jordi i els seus ajudants formaran els jugadors que seran el futur del club.
Felicitats pel vostre treball.
(Foto: Enric Jordana)

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe