El Junior A Femení ja és equip de categoria preferent.

DSC_2597El Junior A femení entrenat per Daniel Montoliu i Sergi Ventura s’ha classificat el passat cap de setmana per poder disputar la màxima categoria del bàsquet de formació a Catalunya.

 

Les noies d’en Dani tenien davant seu un camí difícil que marcaria el desenvolupament de tota la temporada. Unes fases d’ascens, en aquestes dates, impliquen, per als equips participants, moltes més coses que guanyar o perdre un partit. La integració de noves jugadores, la visió del bàsquet dels nous entrenadors, la introducció de nous sistemes, el sacrifici de pares i jugadors per poder entrenar a l’agost, enfrontar-te a equips un any més grans amb més físic i més experimentats, i sobretot la pressió de saber que et jugues l’esdevenir de tota una temporada en dos partits fa que siguin partits molt complicats, molt competits, amb molta tensió, molts nervis, poca brillantor i on l’experiència sobre el parquet i la presa de decisions correctes en els moments importants marquen les diferències.

 

El nostre júnior tenia el seu primer gran repte en la complicada i difícil pista del Ploms-Salle Reus. L’equip dirigit per Bernat Bauzà havia reunit les millors jugadores de la generació del 97, provinents de la província de Tarragona per intentar competir en la màxima categoria. El partit va començar molt favorable per a les nostra noies que en 4 minuts hauríem fet un parcial 3-11 en el marcador. Però les de Reus sabien que això seria llarg i varen reaccionar arribant per davant en el marcador al final del primer quart 13-11. Un segon quart ple de nervis i imprecisions on les jugadores estaven més preocupades de no encaixar punts que d’anotar-los, va fer arribar als equips a la mitja part amb el curt marcador de 16-15 (3-4). El descans va venir bé als dos equips per centrar-se en els seus objectius i seguir les indicacions dels seus entrenadors en la manera de jugar per aconseguir-los. Joc de més qualitat i encert ens portava a un petit avantatge al final del tercer quart, 27-30. Amb tot en l’aire, amb molta pressió ambiental i davant un joc molt físic, les noies del Platges de Mataró van saber posar sang freda fins arribar a gestionar avantatges de 9 punts. En l’últim minut l’encert des de la línia de 6,75m per part del Ploms-Salle Reus ajustava el marcador, en canvi l’encert de les nostres jugadores des de la línia de tir lliure els hi permetia mantenir les distàncies fins al resultat final de 37 a 43, amb victòria de les visitants.

 

El segon partit va ser contra Petropinto ASFE Sant Fruitos. Aquest cop al Palau. Les nostres jugadores portaven a la motxilla el pes de la victòria del dia anterior i en les cames el pes d’haver disputat un partit molt dur. Per a les del Bages aquest era el primer partit de fases. Al igual que el dia anterior les de Dani van sortir imparables amb un joc alegre i intens que ens permetia anar-nos-en amb una diferencia de 10 punts en el marcador als 5 minuts de l’inici. Les de Sant Fruitós no tenien encert en el tir exterior i la pintura era dominada per les de casa. Primer quart 12-5. El partit va entrar en una fase en què la nostres manejaven el partit amb diferències entre els 6 i els 8 punts. Descans 22-14. La segona part va començar aclaparadora per les de casa amb un joc vistós amb molt bones accions de les locals arribant als 14 punts de diferència. Les de Sant Fruitós sense abaixar els braços van a  enllaçar diversos tirs des de la línia de triple que els van permetre posar-se 2 punts per davant en el marcador. Però això no va ser suficient perquè les de casa es vinguessin a baix. Tercer quart 32-28. Tirant de força i coratge per superar el cansament de cames acumulat, les nostres van ajustar la defensa anul·lant el tir exterior de les visitants i així tallar la ratxa d’encert que els hi va permetre tornar a posar-se per davant del marcador.  Des d’ara fins al final del partit, Dani i les seves noies van exercir “bàsquet control” frenant l’ímpetu de les del Bages i gestionant les diferències fins arribar a un marcador final de 45-42.

 

Des de la UEM felicitem al Junior A femení per haver aconseguit aquest important objectiu de temporada. Us animem a seguir treballant perquè segueixin complint els vostres objectius


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe