Adrià Castejón i Daniel Montoliu al Campus de la Washington State University

WEU

La darrera setmana el coordinador femeni i entrenador del senior A de la UE Mataró Adrià Castejón i l’ entrenador del junior A Daniel Montoliu van ser convidats al campus que organitzava la Washington State University.

Convidats per la June Daugherty , entrenadora en cap de la universitat, van participar dels entrenaments diaris de l’ equip i van visitar les magnífiques instalacions localitzades a Pullman. D’ altra banda van participar de l’ elite camp que agrupava a unes quantes de les millors jugadores del nord-oest dels Estats Units i van introduir diversos conceptes del basket a casa nostra així com donar a coneixer el nostre club arreu del món!!

L’intercanvi de punts de vista ens va fer enriquir i va possar les bases a una esperem excelent relació futura.

Força UEM! Som grocs!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe