Sènior B Femení: Unes amigues, un equip, un somni, un club. Som grocs.

Unes amigues.

Un grup d’amigues, amants del bàsquet, l’esport al qual li han posat molt desforç, sacrificis, alegries i tristeses durant gran part de la seva vida, s’havia plantejat el repte de tornar a gaudir juntes una temporada més.

Un equip.

La vida havia unit i separat repetides vegades els seus camins. Ara amb les seves vides encarrilades, els seus estudis, els seus treballs, les seves famílies… buscaven un nou punt de trobada. Una passió comú que els fes per unes hores a la setmana donar continuïtat al que han gaudit des de petites.

Un somni.

El somni de gaudir de la pilota, de la cistella, l’entrenament, de les derrotes i de les victòries. De tornar a competir i potser amb molt d’esforç, treball i il·lusió repetir el que juntes fa uns anys ja havien aconseguit.

Un club.

Era setembre, divendres nit, a punt de començar la temporada 13-14. Aquestes amigues que havien aconseguit muntar l’equip, amb llàgrimes als ulls, sense consol, ens deien que els havien robat la il·lusió, el seu somni. La UEM va acollir a les amigues, l’equip i el seu somni. I des de llavors va ser també el nostre somni.

SOM GROCS!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe