El nou junior A femení de la UEM s’estrena jugant el millor torneig d’europa.

Post Season Basketball Tournament Barcelona 2014El nou conjunt mataroní dirigit per Daniel Montoliu disputarà el torneig de la Mar Bella que l’enfrontarà al campió de Suecia, a la selecció catalana cadet i al Sant Feliu-FC Barcelona.

Nou equip, gent de casa. Si ve l’equip participarà de nou a la categoria junior la propera temporada, la major part de les jugadores, fins a 8 ja formaven part de la UEM en temporades anteriors, moltes d’elles, fins i tot, es van iniciar al món del bàsquet en el nostre club i ja han arribat a debutar amb el primer equip tot i la seva joventut.
Daniel Montoliu, entrenador de referència internacional. El nou entrenador de la UEM, encarregat de dirigir el combinat junior i un combinat del 02, així com de ser membre del cos tècnic del primer equip, conta amb nombrosa experiencia en el bàsquet femení. en el seu curriculum figuren fins a 5 clubs diferents de Copa catalunya els quals han estat dirigit durant la seva dilatada carrera com a entrenador. Aquest fet conjuntament amb les seves qualitats com a entrenador li va obrir ls portes de la lliga NCAA als EEUU, als quals va renunciar a anar per no haver-se d’allunyar de la seva família i iniciar un projecte més que engrescador amb la Unió Esportiva Mataró.
Noticia de la Federació Catalana de Basquetbol:
http://www.basquetcatala.cat/noticies/4306

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe