El Platges masculí es despista i perd el darrer partit.

IMG_6938_copyAhir diumenge el Platges tenia el seu darrer partit de la temporada, un cop ja havia fet els seus deures la setmana passada i la relaxació en aquest partit va ser més que evident, circumstància que va saber aprofitar el Sant Fruitós per emportar-se una merescuda i agònica victòria per assolir la permanència, en el darrer segon del partit per 82 a 84.

El Platges va voler i a estones ho va aconseguir, fer un bàsquet vistós i atrevit per tal de regalar als aficionats una bona tarda de basquetbol i alhora també es va aprofitar l’encontra per donar minuts a tota la plantilla per acomiadar la temporada i en especial al capità de l’equip, en Paco Hernández, que molt probablement en el partit d’ahir hagi pogut dir adéu a una llarga i meritòria trajectòria esportiva.

El resultat final del encontra va ser el de menys i més un cop sabuts el resultats de la resta de partits, aquest ja no va tenir cap mena de transcendència amb possibles tercers equips implicats amb alguna o altre raó. El que si va servir per gaudir d’una bona estona de bàsquet i acomiadar-se de l’afició que al llarg de la temporada ha estat al costat de l’equip en tot moment, així com del possible adéu d’en Paco Hernández i el jugador nord-americà Robert Crawford que ens ha fet gaudir aquestes darreres jornades d’un bàsquet elèctric i espectacular.

Ara toca de nou treballar bé per planificar la propera temporada, ja que d’aquesta planificació l’equip ens haurà de donar noves i esperem que bones tardes de bàsquet.

Felicitar doncs a l’equip per assolir els reptes proposats al inici del campionat.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe