Platges de Mataró Femení ens porta una victòria de la difícil pista de Banyoles

BencriadaFuente: Basquet Català

Aquest dissabte 22 de març Banyoles ha acollit una nova Jornada Regal de la Copa Catalunya. En un ambient molt acollidor i familiar els assistents han gaudit d’un molt bon partit de bàsquet femení entre el Platges de Mataró i l’equip local i amfitrió el Bencriada de Banyoles.

BENCRIADA A  57 – 70 PLATGES DE MATARO

Tots dos equips es presentaven amb ganes de poder assolir posicions més elevades a la classificació, i ambdós van sortir molt concentrats i amb ganes d’emportar-se la victòria des del primer minut. Tot i un primer quart bastant igualat el marcador es va decantar a favor del Platges de Mataró gràcies a una molt bona dinàmica de tir, posant-se 8 punts per davant de l’equip local amb un parcial de 16-24.

A la represa del joc, el partit va continuar amb una dinàmica molt similar a la del primer quart, on es va continuar veien un partit intens per part de tots dos equips i bon joc. Tot i això, l’avantatge es va ampliar i d’aquesta manera es va arribar al descans amb un 28-40 gràcies a un alt percentatge d’encert tant des de la línia de tres com des de mitja distància per part del Platges de Mataró.

En el tercer quart el conjunt visitat no va poder augmentar la diferència en el marcador gràcies a la bona tasca defensiva realitzada pel Bencriada, en el que va ser sens dubte el quart més intens i emocionant. El club local va plantejar una forta i agressiva defensa i van estar molt encertades en el joc ofensiu el que els va permetre retallar molt les distàncies quedant el marcador al finalitzar el quart en un ajustat 41-48.

A la represa el Platges, dirigit per Adrià Castejón,  va començar més encertat en el tir, el que els va permetre posar-se novament amb una avantatge còmode al marcador i tot la insistència i l’esforç de l’equip local, van poder arribar amb marge als últims minuts de partit i endur-se el partit amb el marcador final de 57-70.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe