Cadet Masculí Peferent disputarà el Campionat de Catalunya.

JuanolaDesprés d’una temporada inoblidable els jugadors de Miguel Jimenez, a falta de 4 partits de la lligar regular, ja estan classificats per a la Final a 4 on es disputarà el Campionat de Catalunya.

En aquests dos anys de treball que Miguel Jimenez ha dirigit a aquest grup, els ha convertit en un equip capaç de competir contra qualsevol rival. Els ha fet créixer a nivell físic, emocional i sobretot en joc en equip. Des de la qualitat individual ha creat un grup difícil de guanyar que ha après a jugar a bàsquet de manera col·lectiva.

Felicitats a tots ia seguir treballant al màxim per aconseguir els millors fruits en el Campionat de Catalunya i aconseguir una plaça per al Campionat d’Espanya. A dia d’avui aquest equip ja ha aconseguit un objectiu sense precedents,

Notícia de http://www.basquetcatala.cat/noticies/4031

El segon classificat en aquests moments és el Platges de Mataró amb un balanç de 8 victòries i 2 derrotes. El conjunt del Maresme només ha perdut contra el FC Barcelona per 83-51 a la 6a jornada; i per 84-61 davant del Joventut de Badalona a la 7a jornada. Aquesta darrera jornada es van imposar al CB L’Hospitalet per 54-52, però els de José Miguel Jiménez encara s’han d’enfrontar en aquesta segona volta a Barça i Penya.

 

Video Fran Bustos


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe