El Platges mas. no se’n surt a Salt.

romero_IMG_5457Avui el Platges masculí no ha tingut el seu millor dia i ha vist com el Salt se imposava plàcidament per 77 a 52, en un partit on l’equip hi havia posat moltes esperances per seguir pujant places a la classificació.

El partit ha tingut un inici esperançador, doncs el Salt no es mostrava massa encertat de cara a cistella el que donava esperances de poder seguir amb una dinàmica positiva, però després d’uns primers minuts en que es dominava en el marcador els darrers instants del primer quart han servit per què els gironins es posessin per davant de marcador, fet que no abandonarien durant la resta del encontre.

El primer quart ha registrat un escarransit 13 a 12 per passar a un parcial del segon de 26 a 13, catorze punts de desavantatge a la mitja part que ha deixat a l’equip sense la capacitat de reacció d’altres jornades. Trobant-se a faltar l’esperit de lluita que l’equip ens ha tingut acostumats en els partits jugats dins d’aquest 2014.

La segona meitat ha seguit pel mateix camí que la primera, amb una falta d’encert anotador des del tir exterior, 1 de 13 en triples i amb un total de 15 pilotes perdudes, han estat entre altres les causes més rellevants de la pèrdua d’un partit que a priori ja s’intuïa de certa dificultat, però el que no es podia pensar es que es servis en safata a l’equip gironí.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe