Mini A Masculí CAMPIÓ del 13è Torneig de La Seu d’Urgell. Categoría Femenina Mini A va ser 3er y Mini B 5è

11653569996_027202a453_oEl Palau d’Esports de La Seu d’Urgell, on juga A.E. SEDIS BÀSQUET, va acollir en la jornada de cloenda del Torneig del dia 30 de desembre a més de 1.000 espectadors, que van omplir totes les graderies de l’instal.lació, i van gaudir de la final on se va a imposar nostre Mini A masculí, dirigit per l’Arnau Torelló amb l’ajuda de Jan Miracle, davant SEDIS LA CREM.

El quadre d’honor del Torneig va quedar de la següent manera:

Torneig masculí:  
Campió, U.E. MATARO
Finalista, SEDIS LA CREM
3er classificat, FORÇA LLEIDA 1

Torneig femení:

Campió, FEMENI OSONA TARONJA
Finalista, STADIUM CASABLANCA
3er classificat; U.E. MATARO A

Cal destacar en el Torneig femení la tercera posició de nostre Mini A Femení dirigit per en Marc Batlle i Marc Traver, així com la cinquena posició del nostre Mini B femení dirigit per Marina Subirats amb l’ajuda de Berta Carreras.
11653220624_5cc31f4c95_oCom a millors entrenadors del Torneig van ser designats Miki Moline d’equips masculins i entrenador de l’equip Paidos Sant Fruitós, i Marina Subirats d’equips femenins i entrenadora de l’equip U.E. Mataro “B”. El millor jugador del Torneig va ser escollit Sergi Serrato de l’equip SEDIS LA CREM i Laia Saus de l’equip Femení Osona Taronja va ser la millor jugadora del Torneig.

Durant el Torneig, com cada any, els jugadors/res van poder compartir convivència amb tots els participants, i viure les activitats que l’organització va preparar per fer gaudir d’aquesta 13ena edició a tots els nois/es. Jocs de nit, competicions individuals, cinema i un clínic per tots els entrenadors va ser el menú que va ser molt ben acceptat per tots els equips.

Els 26 equips que van participar en aquesta 13ena edició, amb més de 300 jugadors/res, van omplir el parquet del Palau d’Esports en l’acte de cloenda, i van rebre tots els records i obsequis de la seva participació en aquesta nova edició, així com el reconeixement de tot el públic per la seva participació.

Des de la UEM volem agrair al club A.E. SEDIS BÀSQUET la magnífica organització d’aquest prestigiós Torneig de Minibàsquet, que per nosaltres ja es tradició en dates nadalenques.

Fotos Adrià Tiquell.

Vídeo Fran Bustos.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe