El Sènior B Femení acaba l’any amb bon gust de boca

SeniorBEl Sènior B Femení del Platges Mataró s’ha endut cap a la butxaca una de les victòries més importants del què va de temporada. Des del minut 1 les grogues van saber imposar-se davant el Bàsquet Draft Gramanet, amb un parcial de 7-0 a l’inici del partit.

La derrota de la jornada anterior va fer més fort l’equip, que va treballar amb molta intensitat i va creure en el seu joc. El partit de dissabte a la Gàbia va ser molt dur i amb moltes faltes xiulades per ambdues bandes. 50-38, un resultat més que bo per les grogues, ja que han guanyat contra les segones de la classificació.

Molta alegria pel Sènior B Femení, que aquestes vacances de Nadal se’n va amb la moral ben alta després d’haver aconseguit la victòria davant un equip fins ara invicte. A més, les jugadores del Platges de Mataró segueixen imbatibles a la Gàbia, una pista amb la qual cada vegada se senten més còmodes.

Les nostres noies celebraran aquestes festes nadalenques amb un bon gust de boca. Moltes felicitats!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe