El Platges mas. trenca el malefici a costa del Argentona.

copy_IMG_4360Bon partit de bàsquet i gran ambient aquesta tarda al Palau, en aquest encontra de sana rivalitat entre dos equips que es coneixen de fa temps. El partit ha estat molt igualat amb constant alternances en el marcador i que no donaven en cap moment la possibilitat d’esbrinar quin seria el que s’enduria la victòria, mantenint a jugadors i espectadors en un estat constant de implicació en el joc.

El primer quart l’Argentona a sorprès al Platges amb un joc ràpid i encertat de cara a cistella, que li donava les primera avantatges en el marcador amb un 16 a 21 a la fi del primer quart, diferència que es veuria reduïda a la mínima expressió a la finalització de la primera part, amb un 31 a 32.

La segona meitat el Platges a tirat d’amor propi i amb un gran treball en defensa ha aconseguit tenir a ratlla als millors jugadors argentonins i gràcies a aquest empeny, ha donat la volta al marcador posicionant-se amb un 46 a 45 a la fi del tercer quart i acreditant que li posaria les coses molt complicades al seu rival d’avui.

El darrer quart ha donat esperances a les dues aficions, doncs el resultat favorable se’l anaven alternant els dos equips, però en el moment important del matx, i quan només quedaven 2 minuts i mig, el Platges aconseguia un dels seus 4 triples, que juntament amb una posterior recuperació de pilota, seguida d’una falta personal donaven 5 punts d’avantatge que han estat decisius per la consecució d’una preuada victòria per 68 a 61, que ha de donar la pauta i tranquil·litat necessàries per encarar el proper any amb renovades il·lusions.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe