El Sènior fem. no te sostre.

copy_IMG_4313Una vegada més el Femení del Platges de Mataró, dona la sorpresa al Palau i es torna a imposar a un dels equips de la part alta de la classificació i es que aquest equip esta vist que no te sostre i segueix creixent a cada setmana que passa.

El partit ha tingut un inici mol igualat on les defenses s’imposaven a l’atac i sempre amb petites diferències d’algun dels dos equips, a la fi del primer quart dominava el Platges per un ajustat 13 a 10, que ha donat esperances a l’equip en creure en si mateix un cop més, lluitant cada situació del joc arribant-se a la fi de la primera part amb 6 punts d’avantatge per les nostres jugadores, 28 a 22.

A la represa i gràcies al encert en el tir exterior, avui l’equip ha aconseguit 10 triples de 24 intents, ha posat terra de per mig i se’n ha anat en el marcador amb més 14 a la fi del tercer quart, deixant a les barcelonines molt tocades i amb poca capacitat de reacció. El darrer parcial ha estat més igualat, però també a tingut color groc, conquerint un nou triomf amb un clar 63 a 47 i amb set victòries i sis derrotes, que donarien a dia d’avui la possibilitat de poder lluitar en la segona fase de la lliga per el títol de Copa Catalunya, així com deixa enrere, la lligueta per la permanència.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe