Ho donen tot, però la sort els hi dona l’esquena.

marc_IMG_4180El Platges masculí va tornar a perdre un partit en els darrers instants del matx, i es que la sort també juga i de moment aquesta els hi nega la possibilitat de sumar una victòria que seria balsàmica.

El partit, com s’intuïa, no va ser fàcil, doncs els Terrassencs son un equip no massa alt però si molt ràpid en el seu joc, amb bons llançadors i van saber aprofitar les seves virtuts així com les nostres mancances.

El principal problema dels grocs, va estar en les seves ànsies per tornar a retrobar-se amb la victòria, el que propiciava constants pèrdues de pilotes, 24 en total, fet que pot condicionar el resultat del partit, com així va ser.

L’equip va sortir molt endollat i va agafar una renda de 9 a 0 que obligava als visitants a tenir que demanar un temps mort, i a partir d’aquí el partit va començar a equilibrar-se, arribant a la fi del primer quart amb un 23 a 17, en el segon parcial els visitants van començar a imposar el seu joc i amb tres triples consecutius, se’n anaven al descans amb un clar 32 a 42.

A la represa el Platges va sortir amb ganes de redreçar la situació i amb més coratge que joc ho va aconseguir reduint la diferència a 8 punts a la fi del tercer parcial, 47 a 55 i en el darrer quart va pòquer donar la volta al marcador, posant-se a falta de menys de 2 minuts amb 5 punts per sobre, però amb un triple més una jugada de contraatac els de Terrassa empataven el partit a 61. La darrera possessió dels grocs va servir per tornar a tenir una pèrdua de pilota que acabarien aprofitant els terrassencs per anotar un triple en el darrer segon de partit, deixant el marcador amb un injust 61 a 64.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe