El Platges femení, no te sostre.

vero_IMG_4167Gran partit el d’ahir del Sènior femení davant el líder del campionat, el Reus Deportiu i es què quan més complicat ho tenia, doncs l’equip patia les baixes de jugadores importants com son la Cristina López, Marta Garzas i la Susana Rodriguez. Va saber competir de tu a tu amb un equip que tant sols havia perdut 2 partits i a base de creure amb les seves possibilitats i desplegant una gran defensa sobre les jugadores més importants del Reus, així com un domini del joc en atac imposant el ritme més adient pel partit, les nostres jugadores han sabut emportar-se una gran victòria amb un clar resultat de 71 a 57.

Bo i el resultat, el partit no ha estat fàcil per les nostres jugadores, doncs en el primer parcial les reusenques han dominat en el marcador amb un 18 a 21, en el segon s’ha començat ha intuir que els hi podríem discutir la victòria i ens anàvem al descans amb un esperançador 35 a 33.

I ha estat en el tercer quart on les jugadores de l’Adrià Castejón han donat un cop de timó al partit, amb un parcial de 24 a 6 (59 a 39), que deixava a l’equip de Reus tocat i enfonsat.

Meritòria i esperançadora victòria de les nostres jugadores, que amb l’aportació d’unes joves Cadets han demostrat un cop més que no tenen sostre i poden aspirar a tot.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe