Sènior B Femení: Un matx que es mereixia ser groc però que finalment no ho va ser

UEM1Les jugadores del Sènior B han perdut a domicili aquest cap de setmana, a la pista de l’equip que fins ara era segon a la classificació, el Maristes Ademar.

El d’aquest dissabte va ser un partit desafortunat. Les grogues van arrencar amb bon peu però les de Badalona ràpidament van reaccionar i durant tot el partit el resultat va estar molt igualat. Malgrat que el Platges Mataró no va jugar un atac fluïd, una vegada més va fer un gran treball defensiu, però el joc intens i defensa dura del Maristes Ademar. Tot i així, les grogues van estar dins del partit en tot moment i sense tirar la tovallola, forçant fins i tot la pròrroga.

En aquests últims 5 minuts el Sènior B Femení va demostrar la seva actitud lluitadora i es va posar a un punt per davant al marcador, però un triple de les badalonines a falta de dos segons per finalitzar el partit va fer que les grogues no s’enduguessin la victòria que tant s’havien merescut, amb un injust resultat de 42-40. En les pròximes jornades arriben els enfrontaments més durs de la temporada, així que molts ànims a les noies del Sènior B i que segueixin lluitant com fins ara!

 


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe