Gran presentació d’equips .

IMG_6187Diumenge passat la Unió Esportiva Mataró va presentar als seus 30 equips federats ia la seva Escola de Bàsquet . En una festa d’il · lusió groga , en la qual es van concentrar els anhels esportius de 400 jugadors de bàsquet, es va viure una tarda d’harmonia , de bé comú , en el qual tots units proclamaven l’amor a aquest esport . En un acte esportiu com és una presentació d’equips , sense rivals , sense guanyadors ni perdedors , on l’únic objectiu és compartir un sentiment , una pista , una cistella i una pilota , el president de la UEM , Joan Ventura , i posteriorment l’Alcalde de Mataró , Joan Mora , davant del Regidor d’Esports Pere Galbany i altres representants municipals , del President del Centre Catòlic , Antoni Blanch , de 400 jugadors i 800 pares van elogiar l’esforç de l’esportista i el seu amor al bàsquet . Tots dos van recordar que en portar la samarreta de la UEM per tot Catalunya i per Espanya es converteixen en ambaixadors d’un club , d’una ciutat i d’un País i que el seu comportament dins i fora de la pista dirien molt del que representen. Gràcies a tots els jugadors , entrenadors , pares i representants municipals que van omplir d’il·lusió groga el Palau d’Esports “Joan Mora”


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe