Jornada de Portes Obertes Femenina a La Gàbia.

IMG_6030Matí de bàsquet, matí  de trobada, matí d’èxit la viscuda el passat dissabte a La Gàbia.

La coordinadora de cistella petita, Berta Carreras, havia organitzat una jornada de portes obertes que permetés que amigues de les nostres jugadores coneguessin de prop en què consisteix aquest esport. Berta envoltada pel seu equip d’entrenadors, Marc Batlle, Marina Subirats, Mariona Valls, Marc Traver, Berta Cejudo i Esther Murat, va  desenvolupar un matí de bàsquet on va  desplegar una sèrie de jocs i activitats que, unit al seu carisma i capacitat de motivació i organització, van fer que diverses generacions de jugadores gaudissin alhora del bàsquet. Jugadores de escola de bàsquet, preminis, minis i monitores cadets unides a la pista van mostrar la gran base de bàsquet que tenim i van fer les delícies dels pares present que van valorar molt positiva l’activitat.

Felicitats per tan bon matí.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe