Xavi Garcia, ens presenta el seu Llibre.

entrenament I EMOCIONSL’ex-entrenador ACB del Bàsquet Manresa i ex-tècnic del Guipuzkoa basket, Xavier Garcia, ens presentarà el proper dimarts 5 de Novembre a partir de les 20.30 h. a “La Saleta” del Centre Catòlic, el seu llibre “ENTRENAMENT I EMOCIONS DE L’ESPORTISTA I ELS QUE L’ENVOLTEN

Aquest llibre és per qualsevol persona relacionada amb l’esport, sempre amb l’esportista al centre de la mirada, tant pot resultar útil i interessant al esportista, els seus pares, directius o entrenadors.

El seu contingut estar inspirat a partir de seva experiència com a esportista, entrenador professional de bàsquet, formador d’entrenadors, director tècnic d’escola, de club, coach d’esportistes, entrenadors i pares. Amb el complement tècnic de formacions de coaching, on l’autor ha pogut aprofundir en l’essència de les relacions entre les persones i amb un mateix.

Hi esteu tots convidats, alhora que us insistim que a poc que hi pugueu assistir, no ho deixeu de fer, doncs tant el Xavier Garcia, com el seu llibre, son altament recomanables.

Ens hi veiem ¡!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe