La fe mou muntanyes.

copy_IMG_3716El Platges femení tenia una complicada revalida aquest diumenge davant de la J.E. de Terrassa  i més si volia donar un valor afegit a la victòria de la setmana passada davant el Lleida.

El partit precisament no se’ns va posar de cara ja que només comença ja es va veure que les de terrassa no ho posarien gens fàcil, abans el contrari, doncs de sortida als 5 minuts ja en doblament en el marcador amb un 6 a 12 i un 16 a 25 a la fi del primer quart i la cosa no semblava pas tenir intensions de que pugues reconduir-se ja que les egarenques es mostraven molt encertades en el tir a mitja distància així com en ràpides penetracions fins a sota cistella i amb un joc molt més ràpid que les nostres jugadores, fruit de tot això s’arribava a la mitja part amb un poc esperançador 28 a 46.

A la represa semblava que les coses seguien pel mateix camí i a la meitat del tercer període la diferència ja era de 20 punts 32 a 52, però a partir d’aquí uns petits canvis en la defensa i una major intensitat de l’equip va propiciar una petita reacció que reduïa les diferències del tercer parcial a només 7 punts 45 a 52, el que va donar l’esperança de que la victòria final no era una quimera i l’equip va seguir treballant i donant el millor de si mateix fins aconseguir posar-se per davant de marcador 62 a 60, però estava clar que les de terrassa no volien deixar escapar una victòria que tal vegada havien assaborit abans d’hora i van forçar la pròrroga en empatar a 64. La prorroga va tenir de tot, les visitants es posarien per sobre de marcador amb 4 punts a falta de 2 minuts i mig i la reacció de les nostres no va tarda i li donava la volta a la situació posant-se novament per davant de 5 punts, que quedaren reduïts a 2 en un darrer llançament de les egarenques des de mig camp, concloent el matx amb un 80 a 78 i que dona un valor extraordinari a la victòria aconseguida.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe