Mal partit del Platges masculí.

copy_IMG_3476Aquest dissabte el Platges tenia la possibilitat davant del AE Minguella, de reafirmar-se com una de les opcions destacades de Copa Catalunya, però no va ser així, tal vegada un excés de confiança va condemnar a l’equip a la seva primera derrota de la temporada  com a visitant.

L’inici del partit ja va preveure el que podia donar de si mateix, doncs amb un cert relaxament inicial dels nostres, els badalonins ho van saber aprofitar per intentar posar terreny pel mig abans no poguéssim reaccionar i a la fi del primer parcial ja es perdia de 10 punts 18 a 8, la reacció afortunadament va arribar en forma de triples per part d’en Rafa Prats que amb tres de consecutius, tornava a posar a l’equip en el partit, 34 a 31 a la mitja part i tot semblava per decidí.

A la represa  les precipitacions dels nostres no varen ser la millor opció per donar el tomb al partit i els de Badalona en van saber aprofitar la ben entesa per mica en mica engreixar les diferències en el marcador. L’equip ho va provar tot, però res els va sortir de cara i el millor encert anotador dels locals, ben dirigits pel seu base Albert Valle i aplicant-se molt bé en defensa, van saber aturar als homes importants del Platges i això els hi va facilitar la seva victòria per un resultat, tal vegada excessiu de 70 a 53.

Derrota dolorosa però que pot resultar positiva si se’n saben treure les seves conclusions.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe