El Platges mas. es retroba amb la victòria al Palau.

IMG_3364 copyA la tercer a estat la vençuda i al final el Platges ha pogut conquerir la seva primera victòria davant la seva afició i ho ha fet davant d’un dels equips importants en el campionat el CB Salt. Amb aquest partit es pot dir que els equips més determinants del campionat ja han visitat el Palau, i a partir d’ara es pot preveure que els propers rivals del nostres jugadors, no ens ho haurien de posar tant complicat com els tres primer convidats d’aquest campionat.

Amb aquesta victòria l’equip te un balanç de 3 partits guanyats i 2 perduts, que el situa en la part alta de la classificació, el que li ha d’aportar la tranquil·litat suficient per seguir en la seva línia de treball ascendent.

El partit d’aquesta tarda no ha estat gens fàcil pels jugadors d’en Jordi, cosa que ja es preveia, i el cert es que ha tingut de tot, bàsquet vistós i elèctric, amb ràpides transicions per part dels dos equips i amb constants alternances en el marcador i on la victòria podia somriure a qualsevol dels dos equips, però al final la major fe dels nostres s’ha emportat el gat al aigua. Els parcials han estat de 19 a 12 en el primer quart, 33 a 26 a la mitja part, 44 a 47 en el tercer i el 62 a 59 final,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe