Mala jornada pels equips del Platges de Mataró.

compo_Untitled-1Aquest diumenge no ha resultat positiu pels equips del Platges de Mataró, doncs en el primer partit d’aquesta tarda el femení s’ha vist superat per un ajustat 52 a 57 pel S.E.S.E. barceloní, el partit ha estat força travat en grans parts del mateix, i en aquest impàs l’equip del SESE n’ha resultat afavorit , posant-se per davant del marcador en petites rendes que han resultat definitives per endur-se’n el partit.

Per la seva part el masculí, sabia que no ho tindria gens fàcil davant d’uns dels equips cridat a ocupar una dels primeres posicions del campionat, i la veritat es que ambdós equips ens han ofert un bon espectacle de bàsquet, resolt a favor de l’equip del Masnou que ha sabut imposar la seva experiència davant els constant i metrallador treball dels nostres jugadors, que en cap moment han donat el partit per perdut i que al final han hagut d’acceptar la seva segona derrota per un 61 a 72.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe