El Platges masculí, s’imposa al UB Sant Adrià, 63 a 86.

web_IMG_3150

Bon partit del Platges masculí aquest dissabte en la seva visita a la pista del UBSA de Sant Adrià. El partit no es presentava fàcil, doncs després d’encaixar la setmana passada, en el primer partit de temporada i a casa, la primera derrota, era important poder encetar quan més aviat millor el capítol de victòries, ja que les properes visites que ha de rebre el Platges al Palau seran dels equips que aspiren a tot en aquest campionat, com serà el CB Masnou del proper diumenge i posteriorment el CB Salt.

El partit d’avui ha tingut un inici esperançador, ja que en el primer quart els jugadors d’en Jordi Ventura, ja mostraven clarament les seves intensions i s’emportaven el parcial per un 10 a 18 , diferència que s’aniria engreixant fins als 18 d’avantatge al finalitzar la primera meitat 25 a 43.

A la represa el guió no ha variat i el Platges ha seguit incrementant les seves rendes amb parcials del 17 a 19 en el tercer i de 21 a 24 en el darrer quart. Deixant el marcador final amb un clar 63 a 86.

Destacar el bon partit de tots els jugadors mataronins que han basat el seu triomf en la bona defensa, en les ràpides transicions, en bones penetracions sota cistella i en una clara superioritat dels nostres jugadors interiors. L’equip no ha abusat del seu tir exterior (1 de 5), cosa que si ha fet el UB Sant Adrià, que gràcies al seu encert anotador des de més enllà dels 6,75 (11 de 29) ha pogut mantenir un marcador prou digne i que per moments semblava que podria haver estat d’escàndol.

VEURE ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe