JAC Sants i Bàsquet Almeda campions del 9è Torneig Minibàsquet de la Unió Esportiva Mataró

CampeonesFuente maresmesport.com  Aquest cap de setmana, a la capital del Maresme, s’ha celebrat el IXè Torneig de Minibàsquetorganitzat per la Unió Esportiva Mataró. Dos-cents quaranta jugadors de bàsquet repartits en dotze equips masculins i 8 de femenins que s’han disputat aquest torneig que ja be sent un clàssic de la ciutat de Mataró per aquestes dates. El torneig s’ha jugat a les pistes de la Gàbia, al Palau Mora i les instal·lacions municipals del pavelló d’Euskadi durant tot el dissabte i el matí de diumenge. Pel que fa a la organització només podem tenir paraules de felicitació. Tot a rodat com una seda. Puntualitat a l’hora de jugar-se els partits, bona coordinació de la intendència i, en general, tot el que implica organitzar un esdeveniment d’aquesta envergadura. Per fer-ho, la UEM ha comptat amb la col·laboració de tots els implicats en el club, des de directius fins a pares, passant per a joves jugadors i jugadores d’altres categories que, d’aquesta manera, cada dia s’impliquen més en el Club. La vessant esportiva també es digne d’elogi. Molt bon nivell de tots els equips participants, molta esportivitat i fair play han estat la nota dominant durant tot el cap de setmana. Però en tota competició esportiva només hi ha un campió que en aquesta ocasió han estat el Basket Almeda en la competició femenina i el JAC Sants en la masculina que han guanyat les seves respectives finals davant del Barça CBS i el CB Granollers.

 

La assistència de públic ha estat molt bona durant tot el torneig i les grades de les diferents pistes de Mataró ha estat molt nombrosa, oferint un aspecte immillorable i omplint de crits d’ànims als seus respectius equips. Maresme Esport volem felicitar a tots els equips participants i, especialment, als equips guanyadors i també a la organització que han omplert la ciutat de Mataró de bon bàsquet i millor convivència.

 

 

Fotos de Verónica García

Fotos Adrià Triquell:

UEM B vs UBSA

UEM B vs CB Prat

UEM A vs Sant Gervasi

UEM A vs Paidos

Jac Sants vs Vilassar de Dalt

 

 Vídeo de Fran Bustos

Familia Sábado3 cartell torneig_mini_2013                                                     La Unió Esportiva Mataró (UEM), amb el desig de promocionar l’esport base, organitza la IX edició del Torneig Nacional de Bàsquet, categoria MINI-ALEVÍ, per a nens i nenes nascuts entre 2002 i 2003. Els dies 21 i 22 de setembre de 2013 la UEM reunirà 240 jugadors de bàsquet en un torneig sense ànim de lucre i la fi primordial és la pràctica de l’esport i la convivència. Seran 20 els equips participants, 12 masculins i 8 femenins que competiran, durant aquests dies, per demostrar la qualitat esportiva del bàsquet base a nivell nacional, a la ciutat de Mataró, un dels bressols del bàsquet del nostre país. Aquest torneig va néixer fa nou anys per iniciativa de la UEM per cobrir l’absència, en aquells moments, d’un Campionat d’Espanya de Clubs en categoria mini-aleví. Des de l’edició del 2010 es fa en categoria masculina i femenina. Aquest any comptarem amb la presència de:

 • Quadre femení, UE. Mataró A i B, CBF Cerdanyola, Barça CBS, NBF Castelló, Geieg, CN Sabadell, Sant Gervasi
 • Quadre masculí, UE. Mataró A i B, EBCB Cornellà, Jac Sants, CB Prat, Paidos-ASFE, Força Lleida CE, CEE Sant Gervasi, CB Vilassar de Dalt, CB Granollers, Basquet 3 Viles i UB Sant Adrià.

 

 

 


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe