Debut del Platges mas. amb derrota, però amb bones sensacions.

web_IMG_3084El Platges de Mataró va començar diumenge la fase regular amb una derrota per 63-72 davant l’Arenys Bàsquet, precisament el darrer rival amb el que es van enfrontar en lliga regular la temporada passada. Els mataronins presenten moltes novetats enguany, però una de les figures més destacades és la de Marc Forcada, ja totalment recuperat de la lesió que va patir mesos enrere -ja havia tornat a finals de 2012- i demostrant que serà peça clau en l’equip que ha conformat Ventura: 18 punts, 5 rebots i 24 de valoració total.

El partit va estar marcat per dos primers períodes letals de part de l’Arenys Bàsquet. Els visitants van sortir a per totes i amb molt d’encert anotador -nou punts en cinc minuts inicials- davant un Platges més erràtic de cara a cistella. El primer període va acabar 11-15 favorable als arenyencs, que van posar fil a l’agulla en la segona part. L’encert i les bones transicions van permetre als visitants escapar-se amb un parcial de 9-0 que col·locava un màxim avantatge de 22 puntsa poc per acabar el quart. Finalment, el Platges marxaria 25-39 per darrera.

En la represa els mataronins van buscar una reacció que no arribava (18 punts per sota a l’eqquador del tercer quart) i ja veien que el partit se’ls escapava amb diversos triples precipitats buscant la via ràpida. El 7 de 28 en aquests llançaments els va condemnar, tot i que el percentatge d’encert sota cistella tampoc va ser gaire bo i va quedar per sota del 50%. L’equip, però, va arribar-se a posar dins del matx a l’inici del darrer quart, on va clavar un 9-0 de parcial que els deixava nou punts avall. Una diferència que ja no es va poder superar amb el resultat final: 63-72.

CRÒNICA DEL CAP GROS.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe